Божић на три језика - угледни час

bozic20. децембра 2013. у Школском центру "Никола Тесла" одржан је угледни час на тему "Weinachten-Noel-Christmas".

Постављена је корелација између три различита језика - немачког, француског и енглеског језика у оквиру предмета страни језик. Час је одржан у кабинету опште намене 25 где су донета наставна средства: видео бим, заставице, украси, колачи и други реквизити потребни за прославу Божића.

Час је настао као плод сарадње између три професора страног језика и ученика IV4. За израду часа заслужне су: професор немачког језика Олга Величковски Павков , професор француског језика Ана Оморан и професор енглеског језика Душица Петровић. Професори сарадници су Дејан Марковић, Зоран Милојковић (музички део програма) и Светлана Радловачки (снимање и монтажа филма о угледном часу).


Oвом угледном часу присуствовали су: директор Жељко Ивковић, секретар школе Рада Марковић и професори Милана Дукељски, Весна Мицевски Антал, Јулија Секулић, Кузмановић Душан, Ђорђевић Бобан, Јадранка Милојковић Огризовић, Светлана Његомир, Ненад Ничевски и Цинцар Кристијан.

Оцена часа

Час је оцењиван од стране директора Жељка Ивковића и професорки Милане Дукељски, Весне Мицевски Антал и Јулије Секулић. Добио је највише оцене због своје креативности, веселе атмосфере, добре сарадње у тимском раду и због примене демонстративног метода како би се одређени обичаји везани за празновање Божића што боље дочарали.
Учесници часа су са одушевљеном публиком разменили утиске за време великог одмора. Приређено је и изненађење у виду служења специјалитета са Божићне трпезе.

О свему овоме сведочи и видео запис направљен на угледном часу

Добро дошли!

Школски центар Никола Тесла

Радно време школе за време летњег распуста: од 9:00 до 11:00

Interreg-IPA Cross-border Cooperation Programme

 

Interreg-IPA Logo

 

Cisco Networking Academy

Visual Paradigm

vplogo

Oracle Academy

ECDL

MikroTik Academy

 

 

__________________

Корисни сајтови

Мултимедија

Подели!