Сајам професионалне оријентације 2012

spoУ Великој сали хотела „Србија", 22. новембра одржан је трећи по реду сајам професионалне оријентације.

Сајам су отворили заменик председника општине Зоран Томић и начелница одељења за професионалну оријентацију и планирање каријере Весна Чекић из дирекције Националне службе за запошљавање.

Овај сајам посетило је око 500 ученика осмих разреда из четири основне школе из Вршца, као и осмаци из основних школа из Уљме, Избишта, Великог Средишта, Гудурице, Павлиша и Куштиља.

 

 Ученици и наставници наше школе су будућим средњошколцима приказали шта се све може научити у нашој школи из области електротехнике, машинства и економије.

 

Поред Теслиног трансформатора, који је постао заштитни знак наше школе на оваквим манифестацијама, приказали смо и како изгледају неки од матурских радова које су правиле раније генерације ученика. Нарочито интересовање „осмака" али и колега из других школа је изазвао „Живцомер" који су направили Матеја, Стефан и Милош, ученици првог разреда смера електротехничар аутоматике и Драган, ученик другог резреда смер електротехничар електронике.

 

spo1Да наша школа изазове велико интересовање код ученика осмих разреда нарочито су се побринули ученици I1, III1 и IV5 одељења наше школе. У томе су им помогли наставници Милан Његомир, Бобан Ђорђевић, Марко Соколовић и Радован Атанацков.

 


Фотографије са ове манифестације можете погледати на адреси
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Добро дошли!

Школски центар Никола Тесла

Радно време школе за време летњег распуста: од 9:00 до 11:00

Interreg-IPA Cross-border Cooperation Programme

 

Interreg-IPA Logo

 

Cisco Networking Academy

Visual Paradigm

vplogo

Oracle Academy

ECDL

MikroTik Academy

 

 

__________________

Корисни сајтови

Мултимедија

Подели!