Регионално такмичење ученика IV степена у Новом Саду

На 28. регионалном такмичењу ученика машинских школа Србије 9. априла за регион Војводине петорица ученика су учествовали из Школског центра Никола Тесла из Вршца. Наши ђаци су освојили следећа места из предмета Моделирање машинских елемената и склопова 5. место Божић Теодор, Компјутерска графика 2. место Антић Илија, Статика 2. место Немет Матеја,
Програмирање компјутерско управљаног струга (ручно) 5. место Ђокић Андрија и Програмирање компјутерско управљане глодалице (ручно) 4. место Приврацки Јано. Ментори пратиоци су били Атанацков Радован, Марковић Владан и Живанов Роберт.

img 9263


Након пријема и регистрације такмичара и ментора, продекан је свечано отворио такмичење.
Такмичење се одржало под покровитељством Министарства просвете, науке и технолошког развоја Републике Србије и Заједнице машинских школа Републике Србије. Организатори такмичења су били Департман за производно машинство у сарадњи са Департманом за мезанизацију и конструкционо машинство и Департманом за техничку механику, Факултета техничких наука у Новом Саду и Средња машинска школа из Новог Сада. Свечана додела награда најбољим такмичарима се одржао у свечаној сали факултета. Такође је организован обилазак лабораторија Департмана за производно машинство где су биле приказане опреме.

Чланак преузет са странице.

Добро дошли!

Interreg-IPA Cross-border Cooperation Programme

 

Interreg-IPA Logo

 

Cisco Networking Academy

Visual Paradigm

vplogo

Oracle Academy

ECDL

MikroTik Academy

 

 

__________________

Корисни сајтови

Мултимедија

Подели!