Обавештење у вези онлајн наставе

Све одељенске старешине Школског центра "Никола Тесла" у Вршцу, у току данашњег дана (понедељак 16.03.2020.) креираће WhatsApp/Viber групе одељења и предметних наставника ради директне комуникације предметних наставника и ученика и организације онлајн наставе!

 

ТВ програм РТС: www.rasporednastave.gov.rs

 

Остали ресурси за онлајн наставу: Office365 | Microsoft Teams | WhatsApp | Viber | Cisco NetAcad | Oracle Academy | Moodle |

Ресурси педагошко-психолошке службе за ученике: Учимо да учимо другачије! и за наставнике: Учење на даљину и теoрије учења и За наставнике и ОС.


Реч Директора:

"Поштовани родитељи, већ десетак дана смо сви под стресом, затворени у 4 зида, трудећи се да нам рад буде максимално ефикасан, а да, пошто смо окружени својим укућанима и живот буде лепши. Режим онлајн наставе у нашој школи се поклапа са распоредом, сматрали смо да је тако најбоље и најефикасније организовати је. Родитељима није нимало лако, свесни смо да су нам деца код куће, а, са друге стране, треба да имамо на уму да су, практично, заузети од 8 до 14ч. Ионако им је тешко да се, седећи код куће, накане да похађају те часове. И тако крхку пажњу им врло лако ремете уласци у собу и захтеви да се нешто по кући одради. Нека вам напишу распоред, па комуницирајте са њима за време одмора, ионако треба да се протегну и, можда, удахну и свеж ваздух.Дeци сaдa трeбa пoдстрeкa, пoдршкe дa рeaлизуjу oвaкaв oблик нaстaвe, мoждa и вишe нeгo кaдa су тo чинилa у шкoлским клупaмa. Зaтo мoлимo рoдитeљe дa у тoмe и oни учeствуjу, тaкo штo ћe пoштoвaти њихoв рaспoрeд."


 

Добро дошли!

Interreg-IPA Cross-border Cooperation Programme

 

Interreg-IPA Logo

 

Cisco Networking Academy

Visual Paradigm

vplogo

Oracle Academy

ECDL

MikroTik Academy

 

 

__________________

Корисни сајтови

Мултимедија

Подели!