II место у потрази за најбољом предузетничком идејом

У уторак 13. децембра 2011. године у хотелу „Србија" одржан је „Предузетнички дан средњих школа општине Вршац", који су организовале Београдска банкарска академија – Факултет за банкарство, осигурање и финансије (ББА) и консултантска кућа „МОЈСИЈЕВ" из Вршца, под покровитељством Општине Вршац.

 Циљ ове манифестације био је да се средњошколци суоче са реалним економским проблемима општине и да својим предузетничким идејама понуде своја решења израдом бизнис плана.

У такмичењу су учествовале све четири средње школе из општине Вршац. Нашу школу заступало је пет екипа, са по три ученика из III5 и III6 разреда економског смера. Престижно ДРУГО место освојио је предузетнички тим из одељења III5 и то: Сања Адамовић, Невена Бујић и Милица Гаковић. У такмичењу учествовали су и следећи ученици: Владана Арсић, Тијана Ђорђев, Лана Живанов, Марина Казан, Миљана Љубобратовић, Славица, Момчилов, Немања Пејовић, Тамара Савић, Алиса Стојанов, Вања Стефановић, Наташа Шумић и Никола Врањешевић.
Све похвале ученицима који су се ангажовали у овом такмичењу и који су показали самосталност, одлично знање и квалитет у изради бизнис плана и презентацији своје предузетничке идеје. Професори ментори били су Душан Кузмановић, Миљана Кнежевић и Јулија Секулић.

 

 

 

 

 

 

 

Добро дошли!

Interreg-IPA Cross-border Cooperation Programme

 

Interreg-IPA Logo

 

Cisco Networking Academy

Visual Paradigm

vplogo

Oracle Academy

ECDL

MikroTik Academy

 

 

__________________

Корисни сајтови

Мултимедија

Подели!