Додела награда Најбољим едукаторима Србије 2018

На свечаности поводом доделе награде Најбољи едукатори Србије, 27.12.2018. године у Хотелу „Москва“ у Београду, уручено је десет признања најбољим едукаторима наше земље од стране Удружења за подстицање предузетништва „Живојин Мишић“. Свечана додела награда окупила је бројне званице из сфере образовања, награђене едукаторе претходних генерација и бројне сараднике и пријатеље Удружења.

{besps}2019_NES2018{/besps}

Програм су отвориле Мила Ђачић и Тара Ђачић, композицијом „Хоровод“, након чега су нам се представили ученици Данијеле Ракић, Јован Томић и Лука Симовић, композицијама „Каћуша“ и „Тарантела“. Музички део програма дао је посебну ноту овом дану. Приликом отварања церемоније добродошлицу свим гостима је пожелела координатор Удружења, Ивона Јовановић истакавши понос Удружења што славе овај дан и што су у друштву најбољих у земљи. Присутнима се обратила и Лела Ђокић, која је у првим годинама била координатор Удружења, и водила пројекат Најбољих едукатора Србије. Владимир Преловац, оснивач и председник Удружења није био у могућности да присуствује овој свечаности, али је написао говор који је у његово име прочитан. Присутнима су се обратили и чланови комисије за одабир најбољих едукатора, Срђан Вербић, бивши министар просвете и Драгица Павловић Бабић, координатор ПИСА истраживања у Србији. На крају свечаности додељена су признања најбољим едукаторима. У комисијама за избор Најбољих едукатора Србије 2018 учествовали су награђени едукатори претходних генерација, а међу њима и професори Светлана и Велимир Радловачки.

Након свечане доделе, пет генерација Најбољих едукатора Србије учествовало је у радионицама које су едукатори организовали за своје колеге. Сви наставници присуствовали су предавању Борка Петровића, награђеног едукатора 2017. године под називом “Знањем без граница” где је говорио о могућности умрежавања најбољих едукатора Србије преко разних пројеката и ширењу образовне мисије. Након тога, Катарина Вељковић, награђена 2016. године и један од 50 најбољих наставника света ове године у оквиру такмичења Глобал Теацхер Призе, поделила је своја искуства са колегама.

Након тога наставници су се поделили по групама и присуствовали појединачним радионицама. Професор Велимир Радловачки том приликом одржао је радионицу о безбедности на интернету под називом „Наставници на интернету 2019. године“.

Извор: radlovacki.wordpress.com

Добро дошли!

Interreg-IPA Cross-border Cooperation Programme

 

Interreg-IPA Logo

 

Cisco Networking Academy

Visual Paradigm

vplogo

Oracle Academy

ECDL

MikroTik Academy

 

 

__________________

Корисни сајтови

Мултимедија

Подели!