Прво место на Регионалном такмичењу ученичких компанија

Четири првопласиране ученичке компаније на Регионалном такмичењу ученичких компанија Војводине оствариле су пласман на национално такмичење, међу којима је Ученичка компанија „The Talking Eve“ из Школског центра "Никола Тесла" из Вршца, коју чине ученици Јелена Токин, Дуња Мирић, Ања Миловановић и Филип Миличић са ментором Весном Мицевском освојила прво место! Честитамо!

54279021 2205234346203832 6505279409233068032 o

Шест ученичких компанија Школског центра „Никола Тесла“ у Вршцу учествовало је на регионалном такмичењу ученичких компанија Војводине одржаног 20. марта 2018. године у Новом Саду у Тржном центру Биг.

Регионално такмичење ученичких компанија је једнодневни догађај сајамског карактера на којем тимови излажу и продају своје производе. Током такмичења обилазе их посетиоци тржног центра, потенцијални купци као и вишечлани жири који је претходно имао увид у компанијски извештај сваког тима. Обилазећи штандове чланови жирија постављају питања у вези са ученичком компанијом, производом, организацијом пословања и поред компанијског извештаја оцењују изглед и уређење штанда, оригиналност производа/услуге, тимски дух, продајне вештине и ниво знања о производу/услузи и јединственост понуде.

Такмичење се налази у званичном Календару такмичења и смотри Министарства просвете, науке и технолошког развоја под називом Смотра ученичких компанија Србије, а сви ученици и ментори добили су сертификате о учешћу на регионалном такмичењу.

Добро дошли!

Interreg-IPA Cross-border Cooperation Programme

 

Interreg-IPA Logo

 

Cisco Networking Academy

Visual Paradigm

vplogo

Oracle Academy

ECDL

MikroTik Academy

 

 

__________________

Корисни сајтови

Мултимедија

Подели!