Европски форум иновативних наставника Партнер у учењу 2012

У Лисабону се од 19 до 22. марта 2012 одржавао девети по реду Европски форум иновативних наставника - Партнер у учењу (Microsoft Partners in Learning European Forum). На форуму су учествовали наставници из 40 европских земаља који су представили своје примере добре праксе коришћења технологије у настави.

 

Иновативни наставници из целе Европе су имали циљ да заједно изграде глобалну заједницу примера добре праксе, сарађују са колегама из других земаља, буду оснажени да оду корак даље у примени савремених информационо комуникационих технологија у процесу наставе и учења.

Учесници форума су поред представљања свог рада жирију, размењивали искуства са осталим учесницима, присуствовали занимљивим предавањима о употреби ИКТ у настави, посетили једну лисабонску основну школу, али и нашли времена да разгледају знаменитости Лисабона.

Србију су на овом форуму представљали Славица Гомилановић наставница разредне наставе у основној школи „Ђура Јакшић" у Орешковици поред Петровца на Млави, која је освојила Трећу награду у категорији "критичко мишљење и изградња знања", Милан Његомир наставник електротехничке групе предмета у Школском центру „Никола Тесла" у Вршцу, Елеонора Влаховић из Завода за унапређење образовања и васпитања и Катарина Миловановић ПИЛ менаџер из компаније Мајкрософт.
Део атмосфере из са Европског форума иновативних наставника можете видети на http://youtu.be/6fGCSkhkGkE

 

 

 

Добро дошли!

Interreg-IPA Cross-border Cooperation Programme

 

Interreg-IPA Logo

 

Cisco Networking Academy

Visual Paradigm

vplogo

Oracle Academy

ECDL

MikroTik Academy

 

 

__________________

Корисни сајтови

Мултимедија

Подели!