Млади планинари I6

Недавно смо се договорили да ради забаве и дружења један дан проведемо заједно у оквиру разреда. План је био вишечасовна шетња брегом, а затим одмор на викендици наше разредне, који не би могао проћи без доброг роштиља.
Дуго смо чекали тај дан, јер је то за нас представљало неко ново искуство.

 Полазак је био у суботу, 12.маја у јутарњим часовима, да бисмо избегли велике врућине, али нама то није представљало препреку. Са ранчевима на ледјима и осмехом на лицу кренули смо пут брега.

Направили смо неколико пауза на стенама, са дивним погледом на град, на Црвеном крсту, где смо се забављали на тобоганима и вртешкама као кад смо били мали. Иако је, како смо већ навели, пут био вишечасован, а при том ни мало једноставан, пошто је саставни део пута била пречица, која је обрасла копривама, уз добро друштво нисмо марили за километражу, нити било шта друго.
Када смо стигли одмах смо почели са припремом јела. Чекала нас је већ запаљена ватра, па је роштиљ брзо био готов. Након укусног ручка уживали смо уз добар звук гитаре и певали заједно разне домаће песме. Време је било испуњено шалама и догодовштинама и то је трајало неколико сати. Све је прошло веома брзо, а сунце је полако почело да залази. То је био знак да бисмо требали да кренемо, пошто нам куће нису нимало близу.
И сада, када се присећамо тог дана остају нам само лепе успомене и једно дивно ново искуство, које би свако од нас, сигурно, желео да понови.

Фотографије можете погледати у галерији

Ученици I6 разреда са разредном Радишић Љиљаном

 

 

 

Добро дошли!

Interreg-IPA Cross-border Cooperation Programme

 

Interreg-IPA Logo

 

Cisco Networking Academy

Visual Paradigm

vplogo

Oracle Academy

ECDL

MikroTik Academy

 

 

__________________

Корисни сајтови

Мултимедија

Подели!