Квиз „Знањем до знања“

s6По идеји и у организацији колегинице Оливере Михајловски вршачка телевизија "Банат" је крајем марта снимила квиз "Знањем до знања". У квизу су учествовали ученици све четири вршачке средње школе као и ученици Српске гимназије „Доситеј Обрадовић" из Темишвара. Такмичари су били подељени у четири петочлане екипе (по један члан из сваке од пет школа).
Нашу школу су представљали Светлана Живанов (одељење I6 – црвена екипа), Сандра Вираг (одељење II3 – бела екипа), Теодора Петровић (одељење III3 – зелена екипа) и Зорана Бркљач (одељење IV6 – плава екипа)

 Да игре у квизу буду разноврсне побринуо се професор Милан Његомир који је за ову прилику припремио игре „Тастери" и „Асоцијације". У игри "Тастери" такмичари су одговарали на питања из биологије, а у "Асоцијацијама" су одмеравали знање из опште културе. Да овај део квиза протекне у најбољем реду заслужни су ученици електротехничких одељења Никола Филиповић и Иван Мудрић (одељење II2) и Владимир Пећканић (одељење IV1)


У паузама између игара финалне емисије квиза публика и такмичари су имали прилику да чују хор „Распевани професори" и опробају своју спретност у игри стрпљења "Живцомер". Ова игра је настала као резултат практичне примене знања стечених на часовима Основа електротехнике и Дигиталне електронике. За њену реализацију су се побринули чланови ученичке компаније "ЕТК" која ради у оквиру наше школе и ученик Лазар Душановић који је показао како се успешно прелази "Живцомер".

 Погледајте фотографије!

Interreg-IPA Cross-border Cooperation Programme

 

Interreg-IPA Logo

 

Cisco Networking Academy

MikroTik Academy

 

 

Visual Paradigm

vplogo

Oracle Academy

ECDL

__________________

Фејсбук

Мултимедија

Корисни сајтови

Подели!