Квиз о Светом Сави и представљање ученичке компаније „ЕТК“

DSCN0733Почетком школске 2012/2013 године у оквиру школске секције почела је са радом ученичка компанија „ЕТК" (Електротехничка компанија). Ученици су обавештени о планираним активностима. Позиву да се прикључе раду компаније одазвало се 25 ученика првог, другог и трећег разреда електротехничке струке. Ментори су им наставници електротехничке групе предмета Светлана Његомир, Мирјана Анкић и Милан Његомир.

 

Током предходна четири месеца чланови ученичке компаније су лемили, спајали, сецкали, правили приручне алате, анализирали рад диода и меморијских елемената, анализирали материјале и цене, размишљали о начину пласмана производа на тржиште, направили бизнис план и припремали се за предстојећа такмичења у предузетништву.

 

Поводом школске славе „Светог Саве" чланови ученичке компаније су у сарадњи са вероучитељима и својим менторима организовали квиз о Светом Сави, за ученике основних школа, након кога је уследило представљање њихових радова и дружење ученика основних школа и наше школе.

 

Игре нису игре ако их деца не користе, а да ли су ове наше биле интересантне гостима и како смо радили погледајте у галерији.

 

 

 

Добро дошли!

Interreg-IPA Cross-border Cooperation Programme

 

Interreg-IPA Logo

 

Cisco Networking Academy

Visual Paradigm

vplogo

Oracle Academy

ECDL

MikroTik Academy

 

 

__________________

Корисни сајтови

Мултимедија

Подели!