Чланци

I место у пројекту "Знање"

pz8У среду 04. априла 2012. године у Београду на Београдској банкарској академији (ББА) одржано је финално такмичење пројекта ЗНАЊЕ. Од почетка такмичења у овом пројекту је учествовало чак 117 тимова, а у финале су прошла 22 ученичка тима средњих школа  Србије.

 У пројекту ЗНАЊЕ трагало се за најбољом предузетничком идејом, бизнис планом и ученичким тимом – будућим предузетницима.

На основу одлуке десеточланог жирија, састављеног од истакнутих банкара и привредника Србије, победиле су ученице III5 разреда Школског центра „Никола Тесла“ из Вршца: Невена Бујић, Милица Гаковић и Сања Адамовић. Пројекат које су представиле носи назив „Мента-еко“ и бави се органском производњом и прерадом питоме нане у околини Вршца. Професор ментор на пројекту била је Јулија Секулић.

Све похвале ученицама које су се ангажовале у овом такмичењу и које су показале велики квалитет и знање, како у изради бизнис плана, тако и у способности да на прави начин представе своју предузетничку идеју.

Победницама су уручене вредне награде: седмодневно путовање у Торино (Италија) и стипендија за школовање у висини од 3000 еура.

Фотографије везане за овај догађај можете погледати у галерији

 

 

 

 

 

 

Interreg-IPA Cross-border Cooperation Programme

 

Interreg-IPA Logo

 

Cisco Networking Academy

MikroTik Academy

 

 

Visual Paradigm

vplogo

Oracle Academy

ECDL

Корисни сајтови

Подели!